Szereplők


Főszereplők

Név: Cynthia Blake
Becenév: Thia
Kor: 20 éves
Családi állapot: hajadon
Egy hihetetlenül makacs lány, bonyolult jellemmel, hatalmas szívvel és nulla önbizalommal. Legjobb barátnője, Alexandra az egyetlen aki betekintést nyert az érzelmi világába, amit minden erejével próbál elrejteni az emberek elől.

Név: Alexandra Armstrong
Becenév: Lexina
Kor: 19 éves
Családi állapot: hajadon
Egy lány, aki kitartóbb bárkinél és bárminél. Alexandra egy vidám természetű, közvetlen, cserfes szabad jellemű lány, aki baráti társaságának hangulatfelelőse, Cynthia igaz barátnője.

Név: Park Trey
Becenév: Trey
Kor: 22 éves
Családi állapot: kapcsolatban
Egy fiú, akinek van egy jellegzetes pozitív jelleme és kinézete, amely vonzza az embereket. Trey-nek mindig jó kedve van, legalábbis látszólag. Az, hogy mi zajlik a fiúban legbelül az még kedvese számára is rejtély.
Név: Takumi Hiro
Becenév: Takumi
Kor: 23 éves
Családi állapot: egyedülálló
Egy fiú, aki hihetetlenül rejtélyes és magának való. Takumi nem engedi egykönnyen közel magához az embereket, egyetlen személyt kivéve, aki egyszer a világot fogja jelenteni számára.


Mellékszereplők

Név: Blaise Collins
Becenév: Blaise
Kor: 23 éves
Családi állapot: kapcsolatban
Egy fiú, aki bár nem tűnik túl vonzónak, mégis nyitott az emberek felé. Blaise szeret a középpontban lenni és bár azt hinnénk, hogy hamar kiismerhető, rá kell jönnünk, hogy nem az, akinek mutatja magát.
Név: Paige Morgan
Becenév: Paggie
Kor: 20 éves
Családi állapot: egyedülálló
Egy lány, aki szenvedélyesen szereti az ázsiai kultúrát és a könyveket. Nem túl népszerű a fiúk körében furcsa természete miatt, de alapjába véve kedves és segítőkész lány, Cynthia osztálytársa az egyetemen.


Név: Daniel Silverman
Becenév: Dany
Kor: 25 éves
Családi állapot: egyedülálló
Egy fiú, akiben angol és korai vér is csörgedezik. Daniele vidám természetű, jóindulatú, ámbár heves temperamentumú fiú, aki egy szórakozóhelyen ismerkedik meg Cynthia-val és Alexandrával.

Név: Emily Peterson
Becenév: Em
Kor: 21 éves
Családi állapot: kapcsolatban
Egy lány, akire joggal mondhatjuk, hogy illik rá a "drámakirálynő" jelző. Emily alapjáraton kedves lány, de hihetetlenül szerencsétlen a fiúkkal való kommunikációk során. Paige régi ismerőse, aki néha fel fel bukkan a lány életében.
Név: Shinichi Hideki
Becenév: Shin
Kor: 22 éves
Családi állapot: kapcsolatban
Egy kedves, érzékeny és ugyan akkor közvetlen fiú, aki számára nem nehéz feladat új emberekkel megismerkedni. Mint magánéletében, mint az iskolában a maximumot nyújtja. Mindenki méltán büszke rá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése